به گزارش ميراث آريا (chtn) عليرضا کوهپايي با اشاره به دستاوردهاي دانشگاه علوم پزشکي در سال 88 اظهار داشت: ارتقاي شاخص‌هاي کمي دانشگاه از جمله تعداد دانشجويان و دانش‌آموختگان، تعداد اعضاي هيئت‌هاي علمي، تعداد رشته‌هاي تحصيلي و نيز شاخص‌هاي پژوهشي دانشگاه از جمله توليد مقالات علمي ارائه شده در همايش‌هاي مختلف ملي، بين‌المللي و يا منتشر شده در نشريات داخلي و خارجي را مي‌توان از جمله دستاوردهاي اين دانشگاه نام برد.

وي ادامه داد: در کنار اين فعاليت‌ها، ايجاد و راه‌اندازي مجتمع آموزشي دانشگاه و استقرار دانشکده پيراپزشکي در آن گام مهمي در اصلاح زيرساخت‌هاي آموزشي دانشگاه بوده و رشد قابل توجهي در سرانه فضاي فيزيکي آموزشي و کمک آموزشي دانشگاه حاصل شده است.

کوهپايي تصريح کرد: اصلاح ساختار تشکيلاتي دانشکده‌ها، تصويب تشکيلات تفصيلي دانشکده پيراپزشکي، توسعه استفاده از فناوري اطلاعات و نرم‌افزارهاي تخصصي در حوز‌ه‌هاي مختلف آموزش و پرورش و برگزاري بيش از 50 برنامه آموزش مداوم براي گروه‌هاي مختلف جامعه پزشکي از ديگر دستاوردهاي معاونت آموزشي و پژوهشي بوده است.

معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي قم خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکي قم در سال 89 ضمن پذيرش بيش از 350 دانشجو در مقاطع مختلف کارداني،کارشناسي و دکتري عمومي با پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسي ارشد رشته بهداشت محيط گامي در مسير توسعه تحصيلات تکميلي گذاشته است.

وي بيان داشت: با توجه به اخذ مجوز اصولي به منظور پذيرش دستيار در رشته‌هاي تخصصي داخلي و کودکان از سال آينده به تربيت دانشجو در مقطع تخصصي پزشکي نيز مشغول خواهد شد.

کوهپايي ابراز داشت: مجوز اصولي ايجاد دانشکده دندانپزشکي نيز اخذ شده است که در صورت تامين فضاي فيزيکي مورد نياز اين دانشکده نيز براي سال آينده افتتاح مي‌شود.

معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي قم يادآور شد: با توجه به فرصت ارزشمند وجود حوزه‌هاي علميه و مراکز علمي و پژوهشي متعدد در زمينه علوم اسلامي در قم، اين دانشگاه در نظر دارد دانشکده طب و دين را نيز راه‌اندازي کند که موافقت اصولي آن از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي اخذ شده است.

وي خاطرنشان کرد: اين تلاش‌ها يه منظور ارتقاي سطح سلامت استان، توسعه زيرساخت‌هاي آموزش و پژوهش و جبران عقب‌ماندگي ديرينه اين استان در زمينه‌هاي علم و فناوري صورت مي‌گيرد.
202

انتهای پیام/

کد خبر 1389102026